Soepel parkeren en betalen op het congres met WPS PAY

Soepel parkeren en betalen op het congres met WPS PAY

Na een inspirerende dag op het Nationaal Congres Parkeren en Mobiliteit in Schouwburg Het Park, wil je zonder zorgen betalen voor parkeren. Dankzij de nieuwste betaalmethode WPS PAY is dat eenvoudiger dan ooit.

PARTNERNIEUWS - WPS | WPS PAY tilt de klantervaring naar een hoger niveau, door het parkeergemak voor parkeerders te verhogen. Geen gedoe meer met zoeken naar een betaalautomaat of in de rij staan. Betalen is zo simpel als scannen, betalen en gaan.

Scan, betaal & gaan

Er zijn twee manieren waarop je met WPS PAY kunt betalen voor parkeren. Of je scant bij vertrek van de parkeerlocatie via jouw mobiel een QR-code en betaalt direct het parkeertarief. Of je schaft op voorhand een WPS PAY dagkaart aan. Beide opties vereisen geen installatie van een app. De QR-code is strategisch geplaatst op flyers en posters in de foyer en vlak voor de betaalautomaat in de parkeergarage. Je scant de code, voert de kenteken in en kiest een betaalmethode. De betaling wordt vervolgens snel en veilig via het WPS PAY platform verwerkt.

De keuze van Gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn heeft gekozen voor het toevoegen van WPS PAY op locatie Schouwburg Het Park, waar het congres dit jaar plaatsvindt. Deze oplossing is in combinatie met bestaande parkeerapparatuur van WPS. De locatie kent veel piekmomenten; automobilisten die de parkeergelegenheid op hetzelfde moment in- en uit willen rijden om een voorstelling te bezoeken. Gemeente Hoorn streeft naar een soepele customer journey, waarbij de parkeerder gemakkelijk bij vertrek kan betalen en met een goed gevoel het theater kan verlaten.

Bekijk hier (externe link) de video die opgenomen is op locatie Schouwburg Het Park. In deze video wordt het proces stap voor stap uitgelegd en vertelt Chantal van der Wolk over de motivatie van implementatie en ervaring met WPS PAY.

Ook voor jouw parkeerfaciliteit?

WPS PAY is een flexibele betaalmethode die geschikt is voor alle soorten parkeervoorzieningen en klantreizen. Naast dat het de gebruikerservaring verhoogt, betaalt WPS PAY bij een parkeergelegenheid zich uit in een verlaging van totale eigendomskosten en daarmee ook onderhoud/beheerkosten. Dit komt doordat er minder betaalautomaten nodig zijn op locatie. Het is eenvoudig inzetbaar bij alle bestaande WPS systemen. Voor ParkID as a Service-klanten is de WPS PAY activatie zelfs standaard inbegrepen.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven