Locatie en bereikbaarheid

We zien je graag op 14 maart 2024 in Schouwburg Het Park.

Adres

Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn


Bereikbaarheid

Met het OV

Kom je met de bus of de trein naar de schouwburg? Stap dan uit bij de halte 'Station Hoorn'. Loop het station uit richting centrumkant, steek de weg over en passeer de Veemarkt. Aan het eind van de weg steek je over en ga je rechtsaf, het Breed op. Schouwburg Het park bevindt zich nu recht voor je.

Met de auto

Vanaf de A7 (Amsterdam / Leeuwarden):
Neem de tweede afslag Hoorn (afrit 8), bij het tweede kruispunt rechtsaf richting het centrum en de Grote Waal. Vervolgens rechtdoor het spoor over en bij de volgende stoplichten ga je ook rechtdoor.

Vanaf Enkhuizen N302 richting Hoorn:
Aan het einde van de Westfrisiaweg neem je de A7 richting Amsterdam. Pak de eerste afslag Hoorn (afrit 8) en ga rechtsaf bij het tweede kruispunt (Crichting Centrum, Grote Waal).

Vanaf Enkhuizen via de Provincialeweg N506 richting Hoorn:
Volg de weg richting Centrum. Bij de stoplichten sla je linksaf richting het centrum en de Grote Waal. Ga rechtdoor het spoor over en bij de volgende stoplichten ga je ook rechtdoor.


Parkeren

In de directe omgeving van de schouwburg is voldoende parkeergelegenheid. Parkeer bij parkeerplaats Vale Hen, parkeerplaats Lambert Meliszweg of in de parkeergarage onder Schouwburg Het Park.

De parkeergarage onder Schouwburg Het Park is openbaar en hanteert kentekenparkeren. In deze parkeergarage bevinden zich 3 invaliden parkeerplaatsen (niet te reserveren) en twee laadpalen.

In Hoorn geldt betaald parkeren. De kosten voor de parkeergarage Schouwburg Het Park en het parkeerterrein aan de Lambert Meliszweg bedragen €1,50 per uur en maximaal € 4,50 per dag.
Actuele informatie over parkeren in de binnenstad van Hoorn en parkeerkosten vind je hier

 

Terug naar boven